Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, bo mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Dzial z krupierami stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.
Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.
Mobilnie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.